Le tennis, Federer, Nadal, Sampras, Agassi et les autres... dialogues énergiques et originaux entre amoureux du sport, des arts et de la vie.
|
 |
|
|
|
| Auteur |
Message |
Acro Meyer Lansky de la Terre Battue

Age: 42 Inscrit le: 19 Mai 2008 Messages: 2297 Localisation: Réunion
|
Sujet: Coupe Davis 2008. 24/11/08/03/17/59 |
|
|
Ah ouais c'est vrai.....Champion d'europe de foot, Vainqueur de la coupe davis, Nadal numéro 1 mondial, Fernando Torres bien placé pour avoir le ballon d'or (meme si je sais que ca sera Cristiano Ronaldo) !!
Mais Chuis quand meme bien dégoûter pour les argentins.....c'etait leur année non d'une couille...
Stephanie ton truc des horoscopes sur ton blog c'est de la boulette  _________________ T'ain chuis devenu un putain de bisounours.... |
|
|

|
|
decoturf Franck Costello du Gazon

Age: 51 Inscrit le: 19 Mai 2008 Messages: 4857 Localisation: Loin
|
Sujet: Coupe Davis 2008. 24/11/08/05/04/52 |
|
|
Il n'y a qu'aux JO que l'Espagne n'a (relativement) pas cartonné. A part le titre de Nadal et de Samuel Sanchez (cysclisme sur route). Sinon, ils auront vraiment tout raflé. _________________
 |
|
|

|
|
blek Capone des challengers

Age: 52 Inscrit le: 20 Mai 2008 Messages: 1385 Localisation: Lyon
|
Sujet: Coupe Davis 2008. 24/11/08/11/43/20 |
|
|
| Pis le tour de France aussi. |
|
|

|
|
decoturf Franck Costello du Gazon

Age: 51 Inscrit le: 19 Mai 2008 Messages: 4857 Localisation: Loin
|
Sujet: Coupe Davis 2008. 24/11/08/12/16/40 |
|
|
Et pis le tour d'Espagne, et pis le tour d'Italie...  _________________
 |
|
|

|
|
James227 petite frappe
|
Sujet: Coupe Davis 2008. 15/03/26/12/39/04 |
|
|
Mən ofis işçisiyəm, hər gün işə avtobusla gedib gəlirəm. Səhər tezdən qalx, avtobusa min, işə get, axşam yenə eyni yolla geri. Həyatım çox monotondur, heç bir dəyişiklik yox. Bir axşam işdən çıxmışdım, avtobusa mindim, evə gedirdim. Yorğun idim, pəncərənin yanında oturmuşdum, çölə baxırdım. Yağış yağırdı, damcılar şüşədən süzülürdü, küçələr islandı. Birdən yanımdakı sərnişin telefonda nəsə oynamağa başladı, çox həyəcanlı görünürdü, gah gülür, gah da məyus olurdu. Maraqlandım, nə oynadığını soruşdum. Dedi "online kazino, mostbet com android proqramı yükləmişəm, çox gözəl oyundu, Aviator". Mənə göstərdi, izah etdi. Düşündüm ki, niyə də olmasın? Heç olmasa vaxt keçər, bir az da olsa əylənərəm. Evə gəldim, axtardım mostbet com android yazıb proqramı tapdım, yüklədim. Çox asan oldu, bir neçə dəqiqəyə hər şey hazır idi. Proqramı açdım, qeydiyyatdan keçdim, baxmağa başladım.
Oyunlar çox maraqlı görünürdü, rənglər, işıqlar, hər şey gözəl idi. Bir az virtual pulla sınadım, qaydaları öyrəndim. Sonra qərara aldım ki, bir az real pul yükləyim. Cəmi 20 manat, uduzsam da, ziyanı yoxdu. İlk oyunumu seçdim, rulet. Qırmızıya qoydum 2 manat. Çarx fırlanır, top fırlanır... və qırmızı! Qazandım. 4 manat oldu. Nəfəsim daraldı, ürəyim döyünürdü. Növbəti mərc, yenə qırmızı, yenə qazandım, 8 manat. Ardıcıl dörd dəfə udduqdan sonra dayandım. Balansım 50 manat oldu. 30 manat qazanmışdım. Çox sevindim, öz-özümə güldüm. O gecə səhərə kimi oynadım, qazandım, uduzdum, yenə qazandım. Səhər balansıma baxdım: 300 manat. 280 manat qazanmışdım. İnanılmaz idi. Çox xoşbəxt idim.
Həmin qazanc mənim üçün bir dönüş nöqtəsi oldu. Artıq hər axşam avtobusda gedəndə, yolda olanda mostbet com android proqramını açır, oynayırdım. Bəzən qazanırdım, bəzən uduzurdum, amma həmişə limitimi bilirdim. Gündə maksimum 20 manat qoyurdum, qazansam da, çox oynamırdım. Mostbet com android mənim üçün sadəcə bir oyun proqramı deyil, həm də yolda vaxt keçirmək, işin yorğunluğunu unutdurmaq üçün bir vasitə idi. Bir neçə ay ərzində təxminən 1000 manat qazandım. Bu pulla özümə yeni paltar aldım, bir də anama hədiyyə. Anam zəng vurdu, dedi "hardan aldın bu qədər pulu?" Mən də dedim "işdə mükafat aldım". Yalan danışmaq istəməzdim, amma həqiqəti desəm, narahat olardı. Ona görə də belə dedim. İçimdə bir az günah hissi var idi, amma anamın sevinci hər şeyə dəyərdi.
Bir gün avtobusda gedirdim, yenə oynayırdım. Qarşımdakı oturacaqda bir qız oturmuşdu, nə oynadığımı gördü, maraqlandı. Soruşdu "bu nə oyundu?" Mən də dedim "online kazino, mostbet com android proqramıdır, çox gözəldir". O da maraqlandı, soruşdu necə yükləmək olar. Mən də izah etdim, kömək etdim. O da yüklədi, qeydiyyatdan keçdi, oynadı, qazandı. Çox sevindi, mənə təşəkkür etdi. İndi bəzən avtobusda rastlaşanda gülümsəyirik, bir-birimizə başımızla işarə edirik. Bu da oyunların mənə qazandırdığı bir başqa gözəl şeydir, yeni bir tanışlıq.
Bir axşam yenə avtobusda gedirdim, yağış yağırdı, pəncərədən çölə baxırdım. Mostbet com android proqramını açdım, oynamağa başladım. O gecə nəsə çox şanslı idim, dalbadal qazanırdım. Bir saat ərzində 400 manat qazandım. Çox sevindim, amma özümü saxladım, dayandım. Çünki bilirdim ki, çox oynamaq olmaz, qazananda da dayanmaq lazımdır. Avtobusdan düşdüm, evə getdim, düşündüm. Bu iş, bu yol, bu yağış, bu oyunlar... hamısı mənim həyatım. Və mən bu həyatı sevirəm. O gün avtobusda o sərnişini görməsəydim, mostbet com android axtarmasaydım, bəlkə də hələ də yolda cansıxıcılıqdan ölürdüm. İndi isə həyatımda kiçik bir macəra var, kiçik bir sevinc. Və bu sevinc hələ bitməyib. Hələ də oynayıram, hələ də qazanıram, bəzən uduzuram. Amma heç vaxt peşman deyiləm. Çünki bu, mənim seçimimdi, mənim qərarımdı. Və mən bu qərarı sevirəm. |
|
|

|
|
|
|
|
| Page 5 sur 5 |
Aller à la page Précédente 1, 2, 3, 4, 5 |
|